In de buurt

Steden in de buurt

De binnenstad van Bergen op Zoom is erg gezellig, met een mooi marktplein met veel gezellige terrasjes. Antwerpen ligt op 25 minuten rijden en is een bruisende stad met veel bezienswaardigheden. Maar ook Rotterdam en Breda liggen op 30-45 minuten rij-afstand. Zeeland is eveneens dichtbij, en het loont de moeite om typisch Zeeuwse steden Zierikzee en Middelburg te bezoeken.

Bergen op Zoom

De Markt is een gezellig plein met veel terrasjes. Aan de Markt ligt het prachtige stadhuis en ook hotel de Draak, het oudste hotel van Nederland, de Draak, waar Ernest Hemingway nog eens heeft gelogeerd. Verderop, aan het Markiezaatsmeer, is een gezellige boulevard met restaurantjes en terrasjes.

Zeeland

Zeeland staat bekend om zijn karakteristieke steden als Zierikzee, Middelburg en Goes. Maar ook badplaatsen als Domburg en Cadzand zijn een bezoekje waard. Er zijn vele, goed onderhouden wandelingen in Zeeland en ook fietsroutes zijn er in overvloed.

Antwerpen, Breda, Rotterdam

Bergen op Zoom ligt centraal ten opzichte van steden als Antwerpen, Breda en Rotterdam, steden die zeker de moeite waard zijn. Antwerpen is een bruisende stad met veel bezienswaardigheden en ligt op 25 minuten rij-afstand. Breda is een gezellige shopping- en uitgaansstad en is ook vlakbij. Rotterdam staat bekend om haar vernieuwende architectuur en heeft prachtige musea en natuurlijk de Doelen. Eenvoudig bereikbaar met de trein (directe lijn vanuit Bergen op Zoom).